The Trip is over, but the Journey continues

Hey Hallo Wereld,

Drie maanden lang heb ik per uur geleefd. Niet wetende wat er daarna zal gebeuren. Spannend maar met vertrouwen. Het is immers al goed, het wordt alleen maar beter. Ik wilde ervaren hoe het is om zo licht mogelijk te leven, op materialistisch en mentaal gebied. Dat is gelukt, maar dat is een ander verhaal.

Ik ben nu een week thuis, terug in het Nederlandse.
Het Brabantse.
Zonder iets of wat ‘moet’.
Rijker dan voorheen en geen cent te makken.

Het zoeken losgelaten, uit mijn hoofd komen door te doen, gegroeid in ervaringen, afscheid genomen van het vertrouwde, vrienden gemaakt, een voorlopig vaarwel en een verrassend welkom.

De komende drie weken is elke uur al ingepland. Ook wanneer ik niets ‘moet’ doen. Ik weet wat ik wil, en wat ik daarvoor ga doen om dat voor elkaar te krijgen. Ik moet niets, ik kies er immers voor. Het vinden van een basis, om de zekerheden van het leven te voorzien staat nu bovenaan. Onder andere het vinden van een (tijdelijke) woonruimte is er daar een van. Om zo de vrijheid te hebben om te doen wat ik wil.

Maarja, willen zelf doet niets. Ik ga weer wat dingen doen, met een doel ;o)

Screenshot_20170911-212322 - kopie

Ciao Ciao / Ok Doei / Hasta la Pasta / Houdoe

 

Eén reactie op “The Trip is over, but the Journey continues”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: