Ervaring: 1 op 1 sessie

Hieronder een greep uit de bevindingen van deze deelnemers.

Ik heb het als zeer waardevol ervaren en zo ervaar ik het nog. Het werkt nog door, er is iets veranderd in mijn vertrouwen naar mezelf en wat er allemaal mogelijk is. Daar hebben de met respect afgevuurde vragen een grote bijdrage aan geleverd! Jacob is rustig, vol kennis, zelfverzekerd, helder, vol respect tijdens het samen zijn. Ook was humor een aanwezige factor die maakte dat de ruim 3 uur omvlogen en ik naar hem maar bovenal naar mezelf zo open en vrij durfde te zijn!

Anna – 33 jaar – Coach – Oisterwijk


Tijdens de sessie met jou ervoer ik je als ondersteunend, open, betrokken, oordeelloos, respectvol en lief. Vol met zachte energie bleef je vragen stellen die mij hielpen om een plan te maken. Ik werd vrolijk van het overzicht in mijn leven dat jouw strategie brengt en nu heb ik een helder stappenplan, waarmee ik aan de slag kan. Daarnaast heb ik nu ook inzicht in wie mij hierbij kan helpen en dat stimuleert mij. Je hebt mij geïnspireerd en ik wil dit iedereen aanraden.

Inge – 45 jaar – Onderneemster – Tilburg


Ik voel me veilig om dichter naar de kern te komen naar de dromen die nu relevant zijn en waar ik nu aan wil werken. Dit vraagt van mij een openheid en oprechtheid. Die ik aan het begin spannend vond, omdat ik iets deel wat erg dicht bij mij staat. Ik voel me kwetsbaar, maar ervaar dit niet als vervelend of negatief.  Er is veel aandacht, en er zit iemand tegenover mij die luistert en vraagt. Het geeft mij de ruimte om echt te kijken en te vertellen over wat ik wil in de toekomst. En, Jacob neemt niet genoegen met halve antwoorden. Er is veel om te laten bezinken en over te denken. Ik ben erg dankbaar dat ik, ondanks mijn weerstand, deze sessie aan gegaan ben. Ik zou oppervlakkig kunnen zeggen dat we aan mijn zelfvertrouwen hebben gewerkt. Maar het gaat dieper dan dat. Het zorgt ervoor dat mijn (levens)doel op een goede manier verankerd zal worden in mijn ziel.

Ellis – 28 jaar – Kunstenaar – Tilburg


Wat heb jij specifiek gedaan hebt is..
– Je hebt vragen gesteld, waardoor ik uitgenodigd werd te praten.
– Je hebt daar vervolgens weer een focus uit gehaald, ingezoomd en verder gewerkt, het me concreter laten maken, een beeld krijgen van een mijn doelgroep.
– Je hebt me een opdracht gegeven.

Ik vond je ontspannen, waardoor ik me uitgenodigd voelde om mee te wandelen.
Ik vond je geduldig, waardoor ik ruimte voelde mijn aandacht op mezelf te houden, mijn proces.
Ik vond je ‘zonder oordeel’, waardoor ik me veilig voelde mijn gedachtegangen, overwegingen (en mijn kwaliteiten) met je te delen.
Ik vond je opmerkzaam, waardoor ik me serieus genomen voelde en waardoor ik me gezien voelde.
Ik vond je ‘zonder (ongewenste) oplossingen’, waardoor ik me gesterkt voelde in de oplossingen en ideeën die ik zelf aandroeg.
Ik vond je licht, waardoor ik mezelf ook herkende.

Emmy – 29 jaar – Coach – EindhovenMindset, dat is het hele verhaal. (Eigenlijk) het verhaal van je leven, het verhaal van je gedachten gang, het verhaal van je doel bereiken, je ‘Ooit’. Ik heb weer nieuwe energie gevonden en ben nu stappen aan het ondernemen. Dank voor deze positieve en unieke ervaring.

Sander – 30 jaar – Ondernemer – Luzern, Zwitserland

%d bloggers liken dit: