Ervaring: Online Workshop

De online workshop Life Design wordt beoordeeld met gemiddelde een : 8,5

Hieronder een greep uit de bevindingen van deze deelnemers.

Een online workshop Life Design is een hele toegankelijke manier om in te gaan zien wat je voor jezelf kan betekenen om je leven beter vorm te geven. Je krijgt handvatten aangeboden om je leven zo vorm te kunnen geven dat je er zelf tevreden over bent. Je leert de verantwoordelijkheid te nemen over hoe je leven eruit gaat zien. Wat mij het meeste van deze sessie is bijgebleven, is de realisatie dat het eigenlijk heel eenvoudig is. En dat was precies dat ene zetje dat ik nodig had om op te starten na een periode van 5 jaar niet mee kunnen doen door een ziekte. Het aanbod van deze workshop vond ik super goed. Heel helder, goed opgezet, toegankelijk. Ik vind het fijn om op deze manier te werken, dat je eigenlijk alles zelf doet. Ik heb gemerkt dat ik maar een klein zetje nodig heb om erachter te komen wat ik wil gaan doen, maar jij weet wel precies hoe je dat zetje moet geven. Ik vond jou ook heel oprecht en heel makkelijk om te vertrouwen. Dat komt niet alleen omdat ik jou al ken, dat komt door wat jij uitstraalt. Zelfs door de laptop heen. Ook dat vond ik fijn. Dat ik het in mijn eigen ruimte kon doen. Het is ook fijn dat wat ik nu op mijn to-do lijstje heb staan, hele goed haalbare stapjes zijn. Niks engs of moeilijks. Daardoor blijf ik in mijn enthousiasme om het aan te pakken. Ik kan het iedereen aanraden! Dit werkt perfect.

Sofia – 24 jaar – Horeca medewerker – Tilburg


Wat mij het meeste bijgebleven is van deze workshop is dat de inhoud van deze workshop mij handvatten heeft gegeven om een nieuwe invulling aan mijn leven te geven en om mijn eigen huidige situatie nu aan te pakken. Dit is een zeer fijne workshop, duidelijk en uitvoerig. Op een begrijpelijke manier wordt stap voor stap alles doorgenomen waardoor je wordt meegenomen in het totale proces.

Remy – 39 jaar – Sales Manager – Almere


Life Design helpt mij om keuzes te maken door middel van het aanreiken van handvatten op allerlei mogelijke manieren. Waardoor ik kan doorpakken bij zaken die ik nu laat liggen. Wat mij het meeste bijgebleven is van deze online sessie is de positieve energie die er was. Jacob heeft een erg persoonlijke en prettige benadering en hij heeft respect voor de antwoorden die ik gaf. Wat ik naar aanleiding van deze workshop ga doen is nadenken over mijn doelen en de stappen om deze te behalen juist verkleinen. Deze workshop samenvat in één zin: Een erg prettige en zinvolle ervaring, waardoor jij je visie vergroot.

Jelle – 21 jaar – Assistant Purchase Manager – Breda


De reden dat ik een online workshop volgde is omdat ik rust en controle wil creëren voor mezelf. En dat is gelukt! Aan het einde van de workshop voelde ik mij gemotiveerd en opgelucht. Ik wil gelijk stappen gaan zetten. En dat komt omdat ik in 90 minuten geleerd heb hoe ik doelen voor mezelf moet gaan maken. En hoe ik deze doelen klein en concreet kan maken om ze ook uit te gaan voeren. Life Design is het in kaart brengen van bezigheden die jouw leven beïnvloeden. De workshop heeft mij onder andere inzicht gegeven om mezelf niet te laten weerhouden in mijn doelen, alleen maar om wat andere ervan vinden. Deze online workshop is een krachtige vernieuwende blik op de indeling van je leven en hoe je daar mee om kan gaan.

Britt – 21 jaar – Evenementen medewerker – Schijndel


De online workshop Life Design is interessant en biedt in een korte tijd al een stuk helderheid en inzicht, waardoor keuzes maken en nee zeggen makkelijker wordt. Het aanbod is krachtig, kort en interessant en daagt je uit om dicht bij jezelf te blijven, wat uiteindelijk heel erg fijn is. De reden dat Life Design mij helpt is dat ik voor mijzelf helderder krijg om dat te doen wat goed voor mij is. Door positief egoïsme ben ik met aandacht bezig geweest om er achter te komen wat belangrijk voor mij is en op welke manier.

Madelon – 52 jaar – psycholoog – Drimmelen


Voor aanvang van de online workshop voelde ik mij nieuwsgierig, maar ook wel wat gespannen. Zou het iets voor mij zijn? Ik zit nogal in mijn hoofd en ben met veel dingen tegelijk bezig. Ik zou graag meer structuur willen hebben waardoor ik meer rust voor mijzelf creëer. Wat Life Design voor mij betekend is duidelijk krijgen wat je doel is zodat je gericht daarop je keuzes kan maken. De tijd vloog voorbij. Het heeft een bepaalde structuur die fijn werkt. Een duidelijker doel creëren waardoor je beter keuzes kan maken en dus structuur voor jezelf maakt. Na mijn deelname van de workshop voelde ik mij rustiger, positief en vastberaden. Ben jij opzoek naar de weg naar je doel, dan leer je die vinden door deel te nemen aan deze workshop.

Anita – 40 jaar – operational manager – Rotterdam


Voor mij betekent Life Design leven vanuit je eigen kracht. En het biedt mij inzicht in de aspecten van het leven en het leren verdelen van tijd en energie, zodat ik mij vrij en rustig voel. Deze online workshop biedt inzichten, helderheid en stof tot nadenken om zo door kleine acties mijn eigen route in mijn eigen tijdspad te bepalen.

Suzan – 60 jaar – zelfstandig onderneemster – Breda


Life Design leert mij bepalen wat ik belangrijk vindt in mijn leven en hoe ik daar keuzes voor kan maken en acties uit kan zetten (of om nee te zeggen tegen andere). Het biedt mij inzichten in wat ik belangrijk vind in mijn leven en in welke mate ik dat belangrijk vind. En daardoor weet ik dat je er wel iets voor moet doen om je ideale leven vorm te geven. Het aanbod van een online workshop Life Design is goed voor iedereen om dit eens te doen. Of je nu een ‘probleem’ hebt of niet. Het levert nuttige bewustwording momenten en praktische kleine uitvoerbare stappen op.

Maarten – 52 jaar – HR adviseur – Breda


Mooi, goed, fijn. Relaxte manier om met (de inhoud van) je leven aan de slag te gaan.

Jos – 40 jaar – Marketeer – Antwerpen – België


Deze manier van workshop geven gaat je net zo goed af als in real life, duidelijk en vol enthousiasme, met geduld en de juiste energie.

Esmiralda – 44 jaar – Tijdmanager voor ondernemers – Waalwijk


Het was een mooie inzichtelijke workshop, die je een echte eerste kennismaking met de 12 segmenten geeft en een tipje van de sluier over wat je er mee zou kunnen bereiken. Het is toegankelijk, je bepaalt zelf wat je wel of niet wilt delen, je leert van dat wat anderen zeggen/aandragen. Jacob is een enthousiast en open persoonlijkheid. Innemend en duidelijk een persoon bij wie je je verhaal kwijt mag. Het heeft me, opnieuw, geleerd dat veranderingen met kleine stapjes in gang gezet worden en je echt niet bij 100 kunt beginnen. Je reis is persoonlijk en jij bepaalt het tempo.

Ineke – 32 jaar – office medewerker – Maastricht


Wat mij het meeste bij gebleven is van de sessie is dat deze online workshop persoonlijk en interactief is. Het aanbod vond ik een leuke twist in coaching en zorgde ervoor dat ik na afloop energiek voelde. Heel erg de moeite waard, veel persoonlijker dan de meeste andere online workshops die ik heb gevolgd.

Naomie – 28 jaar – medewerker technologisch bedrijf – Tilburg

%d bloggers liken dit: